Over de praktijk

Welkom op de site van onze nieuwe huisartsenpraktijk in het Centrum van Arnhem. Wij zijn open! 

Aanmelden als patiënt

Wie zijn wij?

Wij zijn een nieuwe huisartsenpraktijk in het centrum van Arnhem. Vanwege het tekort aan huisartsen in Arnhem hebben we in samenwerking met de omringde huisartsenpraktijken deze praktijk opgezet. Wij zijn er voor de patiënten in Arnhem zonder huisarts en voor patiënten die nu te ver van hun huidige huisartsenpraktijk wonen. U kunt bij ons terecht voor alle facetten van de huisartsenzorg! En we gaan met de tijd en de behoeften van onze patienten mee. Waar het online en digitaal kan organiseren we het ook digitaal. Samen met u.  

Voor spoedgevallen en voor zorgvragen, waarbij contact met een huisarts of doktersassistente vereist zijn, bent u natuurlijk welkom op de praktijk.

Via onze website kunt u online veel zaken eenvoudig zelf regelen. We maken gebruik van innovatieve tools en apps en hebt u online inzicht in uw eigen dossier. Daarnaast kunt u een medische vraag opzoeken of stellen, een foto laten beoordelen, een recept herhalen, eigen laboratorium uitslagen bekijken of indien nodig een afspraak inplannen. Op deze manier kunt u makkelijk en veilig advies vragen, digitaal wanneer het u uitkomt.

Hiermee willen we onze patiënten eigen regie geven, de flexibiliteit van uw zorg bevorderen en tijd besparen. Digitaal en toch dichtbij.

Afspraken kunt u zelf online inplannen. Uw eerste afspraak is indien mogelijk digitaal via (video)bellen. Samen met uw huisarts kunt u daarna kijken naar de vervolgstappen. Uiteraard kunt u wanneer nodig altijd de praktijk bellen.

Waar vindt u ons?

De praktijk is gevestigd op Willemsplein 27 en dat is in het Centrum van Arnhem. Op 50 meter afstand van het Bus- en treinstation en een ruime parkeergarage. 

Inschrijven?

Wij zijn open! U kunt zich aanmelden via de knop ‘aanmelden als patiënt’ . De online omgeving op de website zal zo spoedig mogelijk ook werkzaam zijn. Wij zijn momenteel iedereen die zich reeds heeft aangemeld telefonisch te benaderen. 

Tot snel!

We hopen u gauw in onze praktijk te mogen verwelkomen!

Team Huisartsenpraktijk Arnhem Centrum
Leila Hopman-Benkaddour, huisarts